Siikalaatikko

1.06.2004
Print
Arvostele resepti: 
No votes yet

2 graavisuolattua siikafileetä
10 perunaa
2 keltasipulia
1 dl tillisilppua
6 dl maitoa
3 munaa
valkopippuria

1. Viipaloi kuoritut perunat.

2. Kuori ja suikaloi sipulit ja kiehauta kuumalla pannulla voinokareen kanssa niin että sipuli hieman pehmenee.

3. Voitele uunivuoka ja lado vuokaan puolet perunasta, siikafileet paloina ja niiden päälle pehmitetty sipuli sekä tilli. Peitä vuoka lopulla perunalla.

4. Pane vuoka 200-asteiseen uuniin 15 minuutiksi ja sekoita sillä aikaa munamaito ja mausta se pippurilla. Lisää tarvittaessa suolaa suhteessa kalan suolaisuuteen. Kaada munamaito vuokaan.

5. Jatka kypsentämistä 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Koti ja keittiö 12/2002

Kirjoita uusi kommentti

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.