Vaatehuone ennen ja jälkeen

Käyttäjän Hanna Juntto kuva

Sain pukeutumishu vaatekomerooni vihdoinkin kunnollisen valon! Löysimme Teuvon kanssa Ikeasta tuiki tavallisen loisteputken, joka valaisee nyt huomattavasti paremmin kuin aiemmin hankitut, nykyään makkarin puolella toimivat, pikkuspotit.

Tässä siis lähtötilanne: vaatesäilytys ennen Teuvon keksimää seinää.


Halusin mahdollisimman paljon rekkitilaa – ja sitä voisi olla jopa vieläkin enemmän. Tarvitsin kuitenkin yhden rekin pidemmille henkarivaatteille, kuten iltapuvuille (2kpl!), joten kaiken kaikkiaan olen melko tyytyväinen lopputulokseen.


Toisella puolella käytävää kohoavat kenkähyllyt, joille olen tunkenut myös osan laukuista, koruista sekä silmä- ja aurinkolaseista (löysin niitä laatikoista yhteensä 13 kpl – uskomatonta...että kasiluokan siniset Dame Edna -perhosrillinikin ovat vielä tallella...harmi, että tämä on remppa- eikä tyyliblogi. Hehheh).


Korostan, ettei vaatehuonetta ole stailattu kuvausta varten, vaan se on täysin luonnontilassa lumppukasoineen, rojuineen ja kuralaikkuisine kenkineen (halusin, että näette remontin autenttisen lopputuloksen. Joo joo!).


Henkarit (80 kpl) on vaihdettu yhdenmukaisiin valkoisiin ja puisiin, joskin tarvitsen niitä vielä huomattavasti lisää. (Kirpparireissua odotellessa – hukun paitsi kierrätettäviin vaatteisiin myös vanhoihin henkareihin!)


Sukkia ja alusvaatteita varten löysimme mustia muovisia paperilaatikoita, jotka olivat mielestäni huomattavasti halvem tyylikkäämmät kuin Elfan omat korilaatikot.


Liukuovet ovat peiliä molemmin puolin, mutta haluan toiselle seinälle vielä ylimääräisen kuvastimen. Alkuperäinen idea oli peili kummallakin seinällä, jotta asukokonaisuuden näkee kätevästi sekä edestä että takaa. Luovuin kuitenkin siitä.


Alhaalla olevassa kuvassa näkyvä peili on rakkaalta mummolta perimäni makuuhuoneen kaluston kampauspöydän peili. Kampauspöytä ei kokonaisuudessaan mahdu asuntooni, joten peili saa muistuttaa kokonaisuudesta. Tämän lisäksi aion sisällyttää sisustukseen myös yhden käsinojallisen tuolin.


Peilin takana möllöttävät pahvilaatikot on tarkoitus päällystää ylijääneellä tapetilla, jotta kokonaisuudesta tulee mahdollisimman yhdenmukainen.

Siis siitä kokonaisuudesta, joka jää jäljelle kaikkien lumppujen, rojujen ja kuraläikkäisten kenkien jälkeen.

Lisäksi seiniin tulee koukut koruille ja pohdin vielä, josko suuntaisin hyllyihin vielä muutaman kohdevalaisimen.

Mitäs mieltä olette?
 

Arvostele juttu: 
Average: 5 (1 vote)

Kommentit

Tapetti on ostettu Helsingin Kalevankadun RTV:stä. En muista sen valmistajan nimeä, mutta siitä on tullut niin paljon kyselyjä, että lupasin käydä tarkistamassa sen heti kun suinkin kykenen :)! Hyllyt ovat tosiaan Elfan. En itse tykkää niistä "reikäkori-kiskovirityksistä", joten päädyin tällaiseen ratkaisuun. Elfalta saa mittatilauksena ihan mitä vaan, kannattaa käydä rohkeasti jälleenmyyjien juttusilla ja pyytää tarjousta.

Tsemppiä vaatehuoneen suunnitteluun!

Jennnnn (Anonyymi) says:

Hei, Mistä tuota tapettia saa? aivan ihana! ja tosiaan elfaltakos saa myös ihan "puisia" hyllyjärjestelmiä? luulin että vain niitä reikäkori-kisko virityksiä.. jos saa vielä udella niin saako elfalta myös mittatilauksena ja mitä mahtaa maksaa?
Nimimerkillä: omaa vaatehuonetta suunnittelemassa...

Vaatehuoneeksi jaettiin siis makkarista seinällä lähes kolmannes. Mitat ovat about 340 cm x 160 cm. Voit katsoa alkuperäiset piirustukset postauksesta "Turhautumista ja Teuvon piirustuksia". Niistä hahmottaa ehkä paremmin (tilaa on todella vaikea valokuvata).

http://www.kotijakeittio.fi/blogit/sinkku-hannan-remppa/remontti/turhautumista-ja-teuvon-piirustuksia

Kirsi (Anonyymi) says:

Näyttää aika tilavalle.. Mitkä ovat vaatehuoneen mitat? Entä koko huoneen eli missä suhteessa jaettu? Pahoittelen, jos on jo aiemmin jossain kerrottu, mutta ei osunut silmään.

Hah! Kiits <3

Tiina (Anonyymi) says:

On se hieno! Aikaisemmat vaatteidensäilytyksesi viritelmät nähneenä on tämän vaatehuoneen (ja makkarin) taso taivaissa :)

Kirjoita uusi kommentti

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Tämä on roskapostisuodatin. Vastaa yllä olevaan kysymykseen.